Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vreme na hrvaškem danes in jutri. Prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.

Vremenska napoved za Hrvaško

vreme Hrvaška danes vreme Hrvaška jutri

Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 26.03.2017: Umjereno do pretežno oblačno, a kiše, pljuskova i grmljavine bit će uglavnom na Jadranu, u gorju te u unutrašnjosti Dalmacije. Uz zahladnjenje u najvišem gorju može biti susnježice ili snijega. Poslijepodne sa sjevera razvedravanje. Zapuhat će umjeren i jak sjeveroistočnjak. Na Jadranu će puhati umjeren sjeverozapadnjak, a od sredine dana na sjevernom dijelu okrenut će na jaku, na udare i olujnu buru, koja će se do kraja dana proširiti duž cijele obale. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, a na moru 10 i 13 °C. Najviša dnevna uglavnom od 8 do 13, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 14 do 18 °C.

Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 27.03.2017: Umjereno do pretežno oblačno, a kiše, pljuskova i grmljavine bit će uglavnom na Jadranu, u gorju te u unutrašnjosti Dalmacije. Uz zahladnjenje u najvišem gorju može biti susnježice ili snijega. Poslijepodne sa sjevera razvedravanje. Zapuhat će umjeren i jak sjeveroistočnjak. Na Jadranu će puhati umjeren sjeverozapadnjak, a od sredine dana na sjevernom dijelu okrenut će na jaku, na udare i olujnu buru, koja će se do kraja dana proširiti duž cijele obale. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 8, a na moru 10 i 13 °C. Najviša dnevna uglavnom od 8 do 13, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 14 do 18 °C.

Trenutno vreme v Zagrebu

5°C Jasno
Jasno
Vlažnost: 76 %
Zračni tlak: 1020 mb
Veter: 2 km/h Z
Posodobljeno: 25.03.2017 ob 23:30

Trenutno vreme v Splitu

13°C Oblačno
Oblačno
Vlažnost: 94 %
Zračni tlak: 1018 mb
Veter: 13 km/h JZ

10 dnevna napoved za večja mesta

  1. Dubrovnik |
  2. Osijek |
  3. Pula |
  4. Reka |
  5. Slavonski Brod |
  6. Split |
  7. Zadar |
  8. Zagreb

Morje Hrvaška


Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.