Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vreme na hrvaškem danes in jutri. Prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.

Vremenska napoved za Hrvaško

vreme Hrvaška danes vreme Hrvaška jutri

Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 17.01.2017: Umjereno do pretežno oblačno, povremeno sa snijegom, na Jadranu i kišom. Ponajprije u unutrašnjosti očekuje se stvaranje novog snježnog pokrivača, u gorju ponegdje i većeg od 20 cm. U drugom dijelu dana na Jadranu postupni prestanak oborine. I dalje vjetrovito uz umjeren do jak sjeveroistočnjak koji u gorju može imati olujne udare. Na Jadranu će puhati jaka, na udare olujna i orkanska bura. Najviša dnevna temperatura od -5 do 0, na Jadranu između 3 i 8 °C.

Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 18.01.2017: Umjereno do pretežno oblačno. Slabog snijega povremeno će biti u gorju, moguć je i na istoku zemlje, a slabe kiše još će povremeno biti na jugu. Dulja sunčana razdoblja moguća su u sjevernim krajevima te na sjevernom Jadranu. Puhat će umjeren, povremeno i jak sjeveroistočnjak, na Jadranu jaka, na udare olujna i orkanska bura. Najniža jutarnja temperatura između -7 i -2, na Jadranu od -2 do 3 °C. Najviša dnevna temperatura između -6 i -1, na Jadranu od 2 do 8 °C.

Trenutno vreme v Zagrebu

-2°C Rahlo sneži
Rahlo sneži
Vlažnost: 93 %
Zračni tlak: 1021 mb
Veter: 32 km/h SV
Posodobljeno: 17.01.2017 ob 06:00

Trenutno vreme v Splitu

5°C Oblačno
Oblačno
Vlažnost: 42 %
Zračni tlak: 1008 mb
Veter: 32 km/h SV

10 dnevna napoved za večja mesta

  1. Dubrovnik |
  2. Osijek |
  3. Pula |
  4. Reka |
  5. Slavonski Brod |
  6. Split |
  7. Zadar |
  8. Zagreb

Morje Hrvaška


Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.